Over XS2Files

XS2Files is ontstaan door vragen uit de juridische praktijk. Hoe kan ik op een veilige manier met mijn cliënten samenwerken in een online omgeving? Is er een oplossing waar ik niet direct vastzit aan een lange(re) looptijd van een gebruiksovereenkomst of een minimaal gebruik om de investering de moeite waard te laten zijn? Een cliëntenportaal dat mij de nodige functionaliteit én flexibiliteit biedt, zonder dat ik daarvoor de hoofdprijs betaal. Een platform dat ook geschikt is voor de wat kleinere kantoren.

Werk slimmer online samen met XS2Files: een cliëntgericht, zeer gebruiksvriendelijk én veilig online samenwerkingsplatform dat tot je beschikking staat waar je ook bent en voor zolang als jij het nodig hebt!

MET XS2FILES PROFITEERT ÉLK KANTOOR VAN DE VOORDELEN VAN EEN CLIËNTENPORTAAL 

VEILIGE OMGEVING

BESTANDEN DELEN

FORMULIEREN

KOPPELINGEN

EIGEN HUISSTIJL

APP BESCHIKBAAR

PAY PER USE

ONDERSTEUNING

EENVOUDIGE SETUP ZORGT VOOR EEN SNELLE START

Binnen enkele uren kun je al beschikken over een volledig functioneel
portaal en een efficiencyslag maken in de communicatie met je cliënten
en eventuele andere betrokkenen in een zaak.

bekijk de mogelijkheden

wanneer is XS2Files interessant voor mijn praktijk?

Je behandelt meerdere dossiers voor één cliënt

Wanneer je voor cliënten meerdere zaken behandelt die bij verschillende personen in behandeling zijn dan heeft hoofd van de juridische afdeling, of de financieel verantwoordelijke, vaak behoefte aan een goed overzicht: welke zaken lopen er allemaal? wat is de status van die zaken? etc. etc.
Voor zo'n cliënt kan je een portaal inrichten waarin alle actieve dossiers een eigen sub-portaal krijgen. Je cliënt heeft toegang tot alle dossiers en de behandelaars alleen tot die dossiers die hem of haar betreffen. Met deze cliëntgerichte instelling voldoe je op een praktische manier aan de behoeften uit de markt. 

    

Je staat meerdere partijen bij in één zaak

Wanneer je als advocaat voor meerdere cliënten optreedt in één geschil, dan kan het communiceren via een portaal enorme voordelen bieden. De verschillende cliënten kunnen in de online dossieromgeving alle algemene stukken bij elkaar zien. Daarnaast kunnen ze binnen dat dossier ieder een eigen map krijgen met daarin de stukken die specifiek voor hen bedoeld zijn en waar ze ook zelf documenten in kunnen uploaden voor jou. Als behandelend advocaat is het veel prettiger om een concept document niet naar iedereen los toe te hoeven sturen maar ter goedkeuring voor te leggen in een portaal. En die goedkeuring ook daarin vast te leggen. Dit betekent een enorme reductie van de hoeveelheid e-mails in je inbox.

 

Je werkt met meerdere partijen samen in een dossier

In veel dossiers zijn vaak meerdere partijen betrokken. Denk aan internationale zaken met in meerdere landen een betrokken advocaat. Of aan zaken waarin samengewerkt moet worden met belastingadviseurs, notarissen, medici of andere externe specialisten. Vaak worden stukken nu heen en weer gestuurd per e-mail, wat niet alleen onveilig is maar ook nog eens bijzonder onpraktisch. Voor zo'n dossier kan je als kantoor een portaal inrichten waarin je precies regelt wie waar toegang toe heeft en wie er stukken mag toevoegen aan de gezamenlijke dataroom. Op die manier kan je dus echt efficiënt én veilig samenwerken met alle betrokkenen. 

  

Je werkt met cliënten die digitale veiligheid hoog in het vaandel hebben staan

Cliënten die zelf aan strenge veiligheidseisen moeten voldoen en regelmatig gecontroleerd worden door een compliance of privacy officer stellen ook hoge eisen aan hun dienstverleners. Steeds vaker worden hier concrete eisen aan gesteld door ondernemingen tijdens het bidproces. Zij zullen zeer verheugd zijn wanneer je ze de service kan bieden om veilig via een online portaal te communiceren in plaats van via e-mail.  Met 2 staps-verificatie indien gewenst! Met XS2Files heb je dit goed geregeld en kun je zeker zijn van je zaak.

 

Gratis online demonstratie

Plan een afspraak

Ervaar de kracht van xs2files

Met Client Online als fundament, het toonaangevende klantenportaal in de accountancy en in gebruik bij meer dan 40.000 professionals, levert XS2Files de verbindende schakel voor de advocatuur. Wil jij ook profiteren van de voordelen van een online samenwerkingsplatform? Zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Dan is XS2Files hét cliëntenportaal voor jou! 

Wacht niet langer en ga voor service!

Bied je cliënten een waardevolle omgeving waar ze alles rondom jouw juridische dienstverlening vinden. Eenvoudig, snel en gestructureerd informatie aanleveren, zodat jij in één keer met de juiste en complete gegevens aan je werkzaamheden start. Online het hele dossier bekijken via de website en de app. Alles 24/7 beschikbaar voor jou én je cliënt! 

Met XS2Files kies je voor professionaliteit, efficiëncy en veiligheid.